Over Hard nodig

Het bedrijf

Wie wij zijn

Wat wij doen

Hard nodig zet zich in voor duurzame gebiedsontwikkeling, waar mensen met plezier wonen, werken, leren en recreëren. Een ontwikkeling is duurzaam wanneer deze voor alle drie de P’s – People, Planet & Profit – interessant en rendabel is.

Hard nodig ondersteunt partijen, die gebieden ontwikkelen, die voor de lange termijn investeren en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.

Hard nodig onderscheidt zich door de brede inhoudelijke basis op het gebied van vastgoed, financiën en risicomanagement aangevuld met sterke persoonlijke kwaliteiten zoals een energieke, verbindende, proactieve houding, organisatorische talenten en een heldere communicatie.

Waarom hard nodig?

HET IS HARD NODIG DAT…

… we denken in kansen en niet in beperkingen.
… we kijken naar waardecreatie en niet alleen naar de kosten.
… we investeren voor de lange termijn en niet gaan voor korte termijnwinsten.
… we samenwerken en elkaar niet tegenwerken.
… we in dialoog verder komen en elkaar niet in een debat woordelijk te lijf gaan.
… we nieuwe duurzame verdienmodellen omarmen.
… we kijken naar de brede businesscase: grond, vastgoed, water, afval, energie, data en smart cities.
… we gebieden ontwikkelen voor de gebruikers en hierbij het DNA van het gebied koesteren.
… we ons hart volgen.

People...

planet...

...& profit

Hard nodig zet zich in voor duurzame gebieds- en vastgoedontwikkeling, waar mensen met plezier wonen, werken, leren en recreëren.

Gezicht achter Hard Nodig

Ik ben olivia

Hallo, ik ben Olivia Jansen-Yuen. Op 1 januari 2015 startte ik mijn eigen adviesbureau, Hard nodig. Ik vind het heerlijk dat ik als zelfstandige kan werken voor verschillende organisaties en veel afwisseling en diversiteit in werkzaamheden en omgeving heb. 

Daarnaast biedt dit een meerwaarde voor opdrachtgevers door het uitwisselen van kennis en ervaring tussen en verbinden van de verschillende opdrachtgevers.

Mijn karakter: Energiek, positief, open, verbindend, mensen-mens, leer- en nieuwsgierig. Ik houd van uitdaging en afwisseling.

Mijn kracht: Brede inhoudelijke basis op het gebied van vastgoed, gebiedsontwikkeling, financiën en risicomanagement aangevuld met sterke persoonlijke kwaliteiten zoals een energieke, verbindende, proactieve houding, organisatorische talenten en een heldere communicatie.

Mijn kracht zit in de combinatie van persoonlijkheid, competenties en kennis. Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door een open houding, ambitie en een positieve, energieke insteek. Mijn kerncompetenties zijn enthousiasmeren, verbinden, analyseren, organiseren en begrijpelijk communiceren. 

Ik ben nieuwsgierig van aard. Ik vind het leuk om mijn inzichten te verbreden en daarom heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd. Ik heb veel ervaring met controlling, planeconomie, risicomanagement, beleidsvorming, projectmanagement en bedrijfsvoeringstrajecten. Ik beschik over een brede kennis op financieel-economisch gebied, gebiedsontwikkeling, vastgoed en bedrijfsvoering. 

Ik heb gewerkt voor de overheid en het bedrijfsleven. Ik kan sturen op zowel project- als portefeuilleniveau en gemakkelijk schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Ik heb mogen werken aan zowel uitleg- als herontwikkelingslocaties; aan gebieden met verschillende programma’s (wonen, werken, leisure, maatschappelijke functies of een combinatie daarvan), met verschillende partners (woningcorporaties, projectontwikkelaars, beleggers en particulieren) en in verschillende ontwikkelfasen (van quickscan tot realisatie).

OLIVIA JANSEN-YUEN

Planeconoom

Master thesis

Download mijn master thesis voor MSc MSRE “Grondtransacties voor Beleggershuur”.

Mijn cv

Bekijk mijn CV voor meer informatie over werkervaring, competenties en opleidingen.

Tijdlijn

Bijgevoegde tijdlijn geeft inzicht in mijn werkervaring en de afgeronde opleidingen.

Wat wij belangrijk vinden

Onze kernwaarden

Hard nodig...

…werkt pragmatisch.
…zorgt voor overzicht en inzicht.
…maakt ingewikkelde berekeningen begrijpelijk.
…is transparant en doet wat zij zegt en zegt wat zij doet.
…zorgt voor energie en enthousiasme met een glimlach.
…zet mensen in hun kracht.
…zorgt voor voortgang en resultaten.
…werkt samen met een collectief van enthousiaste mensen met passie voor gebiedsontwikkeling in een breed spectrum van disciplines.

Samenwerken?

Graag kijken we hoe we u kunnen versterken.

Contact

Hard nodig
De Haag 12D
5464 XG Veghel

T: +31638055385
E: olivia@hardnodig.com

KVK: 62194607

vragen?

Stuur een berichtje

Scroll to Top